Evde sinema salonu mümkün mü?

Evde sinema salonu mümkün mü?

Evde sinema salonu mümkün mü?

Covid – 19 Pandemi ve salgın hastalıkların artışından bu yana artık dünya normalleşmeyi hasretle beklemektedir. Bu zor süreçte evde insanlar huzur bulmaya çalışırken kendileri için sosyal hayat ve etkinlikler oluşturmaya çalışmaktadır. Peki evin kalabalık ortamı ve komşuların gürültüleri arasında bu mümkün olabiliyor mu? Pek mümkün olmadığını duyar gibiyim. Evde kendi özel alanınız olması bu zor zamanlarda sizi psikolojik olarak rahatlatacak ve süreci daha kolay atlatmanızı sağlayacaktır. Peki evinizde bir sinema salonu veya oyun salonu olması hoşunuza gider miydi? Peki günümüzde YouTuber olmak veya canlı yayın yapmak pek meşhur olduğu için profesyonel şekilde bu mümkün olabiliyor mu? Bu durumda ne yapabiliriz.

Firmamız her bütçeye uygun olacak şekilde bu durumlar için alternatifler üretebilmektedir. Yüksek sesle aksiyon filminizi sanki dışarda sinemaya çıkmışsınız gibi konforlu ve zevk alarak izleyebilirsiniz. Odanızın ses yalıtımı yapıldıktan sonra iç mekan tasarımı ve sesin daha kaliteli alınabilmesi için akustik yalıtımı yapılarak anahtar teslim imalat yapılabilmektedir.

                Ses yalıtım malzemelerimiz yüksek yoğunluklu, yanmaz özellikli ve geri dönüşüm malzemelerden imal edilerek üretilmektedir. Bir kere uygulama yapıldıktan sonra bir daha dönüp arkanıza bakmayacağınız bir yatırım olacaktır. Yıllar sonrada ekstra iyileştirmeler yapmanıza gerek olmayacaktır. Dilerseniz malzemeleri bizden temin ederek imalatınızı kendiniz de yapabilirsiniz. Ürünlerimizi detaylı incelemek için ses yalıtım malzemeleri ve akustik panel kısmını inceleyebilirsiniz.

Ev sinema salonu ses yalıtımı nasıl yapılmalıdır?

Öncelikle odanızın tüm duvarları ve zemini ses yalıtım malzemeleri ile kaplanarak odada oluşan ses ile dışarısının iletişimi kesilmektedir. Daha sonra malzemenin üzerindeki profillere akustik strip bant uygulanıp yüzeyleri kapatılıp ses yalıtımı tamamlanmış olur. Odadaki ses yankılanması ve çınlamayı engellemek için akustik panel veya akustik malzemeler kullanılmalıdır. Zemin sinema salonları için ürettiğimiz akustik karo halı ile kaplanmalıdır. Bu şekilde uygulama ile en iyi sonuçlar alınmaktadır. Daha fazla ve detaylı bilgi almak için bizim ile iletişime geçebilirsiniz.